سرویس مدارس برخلاف سالهای گذشته امسال براساس یک آییننامه جدید به شهرداریها و دهیاریها واگذار شده است و آموزش و پرورش تنها «نظارت» بر این حوزه را بر عهده دارد. در این راستا، انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و مجموعههای تابعه با پیمانکار...
برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ هرگونه دخالت مدیر یا سایر مسئولان و عوامل مدرسه یا ادارات کل آموزش و پرورش در حوزه حملونقل دانشآموزی یا انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و مجموعههای تابعه با پیمانکاران ممنوع است. (ادارات آموزش و پرورش باید با مدارس متخلف برخورد قانونی لازم را داشته باشند و در صورت احراز تخلف، مدیر یا موسس مدرسه غیردولتی خاطی را به شورای نظات استان و در مدارس دولتی به هیات تخلفات اداری معرفی کنند)، این کار کاملا به شهرداریها و دهیاریها واگذار شده و آموزش و پرورش فقط نقش «ناظر» خواهد شد.
تمام امور مربوط به حملونقل دانشآموزان در سامانه الکترونیکی پایش ناوگان دانشآموز (سپند) به نشانی https://irtusepand.ir متعلق به وزارت کشور انجام میشود.
شرایط رانندگان برای دریافت گواهی صلاحیت
طبق آییننامه جدید همه رانندگان ناوگان دانشآموزی باید دارای گواهی صلاحیت معتبر از مرجع صدور گواهی باشند. دارابودن گواهینامه رانندگی معتبر که سه سال از صدور آن گذشته باشد، دارابودن گواهی سلامت جسمانی و روانی، گواهی عدم سوءپیشینه، عدم محکومیت به محرومیت یا محدودیتهای رانندگی، دارابودن گواهی معتبر عدم اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان، داشتن صلاحیت حداقل پایان دوره اول متوسطه یا سوم راهنمایی نظام قدیم و تابعیت جمهوری اسلامی ایران از جمله شرایط رانندگان برای دریافت گواهی صلاحیت است.
گواهی صلاحیت رانندگان برای رانندگان دارای گواهی فعالیت معتبر تاکسیرانی و یا اتوبسرانی در شهرداریها صادر میشود. طبق این آییننامه ارائه خدمات حملونقل به دانشآموزان پسر در مقطع متوسطه اول و دوم بر عهده رانندگان مرد و اولویت ارائه خدمات حملونقل به دانشآموزان مدارس دخترانه با بانوان است.